En el moment de comprar una impressora per l’oficina, poden sorgir molts dubtes. Quin terminal hauríem de comprar? Compleix tots els requisits que necessito? I si queda antiquada de seguida després de la gran inversió? Cada vegada són més les empreses que necessiten serveis que s’adaptin a les seves necessitats.

Per això contractar un servei de renting d’impressores és la millor solució. D’aquesta manera podem disposar d’una impressora a l’oficina i pagar només una quota mensual mínima i per l’ús que donem a l’equip.

Avantatges del renting d’impressores per a la teva oficina

  • No has de realitzar cap inversió inicial ja que pagues una mensualitat fixa pel lloguer del terminal
  • Pagues només per les impressions que fas
  • Inclou un complet servei tècnic qualificat i els consumibles, recanvis i peces que s’hagin de canviar pel desgast natural de l’equip
  • Ofereix flexibilitat per disposar dels equips més moderns
  • Beneficis fiscals per la teva empresa

Optimització de recursos

En conclusió, el renting d’impressores ajuda a optimitzar els recursos de l’oficina i permet concentrar esforços a l’activitat de l’empresa sense necessitat de preocupar-se per temes d’impressió.

A Copier disposem del millor servei de Renting d’Impressores i de les últimes novetats del mercat. Aprofita els beneficis del renting d’impressores, contacta amb nosaltres!