Què és un coworking?

Treballar en un coworking ofereix la possibilitat de disposar d’una oficina compartida dotada amb tots els serveis necessaris per una quantitat mensual bastant econòmica.

Les empreses que comparteixen espai en un coworking solen ser empreses petites que busquen noves sinèrgies i possibilitats de creixement. Per això necessiten reduir costos i buscar fórmules que els permetin estalviar al màxim.

Un coworking ofereix l’oportunitat de col·laborar amb altres persones i empreses a més a més de poder gaudir també, de certes infraestructures que, degut al seu cost, no es podrien gaudir de manera individual: connexió a internet, sales de reunions, serveis tecnològics, cafeteria, servei de recepció i missatgeria, sala de descans, i també la impressió de documents.

Avantatge del rènting d’impressores en un coworking

Tot i que depèn de la mida de l’empresa i del volum de feina impresa que es necessiti, normalment totes les empreses necessiten d’un equip d’impressió per poder seguir amb la seva feina diària. A més a més, totes les empreses busquen reduir costos pel que la millor opció per ells no és comprar una impressora sinó llogar-la amb un servei de rènting.

Precisament per això, disposar d’una impressora de rènting en un coworking és una gran oportunitat i una necessitat que els professionals que comparteixen espai buscaran, valoraran positivament i agrairan finalment.

La possibilitat de comptar amb un bon rènting d’impressores en un espai de coworking ofereix grans avantatges:

  • Despeses compartides
  • Comptar sempre amb una impressora d’última generació i amb les millors característiques
  • Millora la imatge de l’empresa
  • Costos d’impressió menor
  • Despreocupar-se per temes d’averies, tinta, servei tècnic, etc.

El lloguer d’impressores, la millor opció

Esta clar que qualsevol empresa necessita d’una impressora professional per tal de desenvolupar el seu treball diari. El rènting d’impressores ofereix la possibilitat de comptar amb un equip tecnològicament actualitzat a un preu mensual molt baix. No ho dubtis més i incorpora el rènting d’impressores al teu coworking.

A Copier disposem d’un servei de rènting d’impressores amb els últims models del mercat. Posa’t en contacte amb nosaltres, t’ajudem amb tot el procés!