Cada vegada són més les empreses que pugen al núvol! El fet d’optar per l’emmagatzematge al núvol ofereix grans avantatges i beneficis per l’empresa. Però abans de parlar de com el núvol pot millorar l’eficiència de l’empresa, hem de preguntar-nos, què és el núvol? Per què serveix?

Què és el núvol?

El núvol és un entorn virtual al qual es pot accedir a través d’internet. A través d’un servidor extern els usuaris poden accedir i gestionar els documents i informació que estan emmagatzemats al núvol.

D’aquesta manera desapareix l’emmagatzematge físic tan difícil de controlar i s’adopta un sistema molt més eficaç i fàcil de gestionar. A més a més, també s’estalvia en recursos econòmics ja que es redueixen significativament els costos de manteniment.

Beneficis i avantatge de l’emmagatzematge al núvol

  • Redueix costos inicials i de manteniment
  • Unifica i centralitza la informació i les dades
  • És accessible des de qualsevol dispositiu i està disponible en qualsevol moment
  • Optimitza l’ús de recursos i incrementa la productivitat
  • Redueix l’ús de paper i consumibles
  • Estalvia temps
  • Ofereix privacitat i seguretat
  • La capacitat d’emmagatzematge és il·limitada

AdCloud Global, una solució al núvol

AdCloud Global permet allotjar tot el sistema informàtic de l’empresa al núvol. D’aquesta manera, els servidors i les aplicacions passen a estar ubicades de l’oficina a una plataforma online 100% disponible i sota unes fortes mesures de seguretat.

Amb AdCloud Global, els usuaris de l’empresa poden accedir a un escriptori virtual totalment personalitzat on podran trobar tot el necessari per realitzar les tasques diària de manera fàcil i ràpida. A més a més, es pot fer en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu.

Amb AdCloud Global es redueixen els costos tecnològics de l’empresa, es facilita el treball de l’equip, es guanya en flexibilitat i adaptabilitat davant situacions adverses i, sobretot, s’augmenta l’eficiència dels usuaris.

No dubtis en contactar amb nosaltres, tenim la solució que estàs buscant!