El nostre entorn evoluciona constantment i és cada vegada més complex i competitiu. Per això, cada vegada són més les empreses que busquen sistemes més flexibles que s’adaptin a les seves necessitats reals. Escollir el servei de rènting d’impressores és una opció que aporta grans beneficis a l’empresa ja que no fa falta realitzar cap gran inversió inicial i es paga només per ús.

Què son les impressores d’alta producció?

Les necessitats d’impressió estan cada vegada més diversificades i és necessari comptar amb un equip més especialitzat degut a l’evolució de la demanda del client que vol un resultat de qualitat a una data determinada.

Les impressores digitals d’alta producció aporten un gran rendiment i productivitat a aquelles empreses que necessiten fer front a les diferents demandes del mercat ja sigui per haver d’imprimir en gran quantitat, en tirades curtes o bé en formats poc comuns.

Quins són els avantatges de les impressores d’alta producció?

  • Velocitat d’impressió. Són equips molt ràpids, fet pel qual l’empresa augmenta el rendiment i la productivitat
  • Informació protegida. La majoria de les impressores compten amb mesures de seguretat per tal que la informació estigui sempre protegida
  • Qualitat d’impressió. Aquest tipus d’impressores aporten la major definició i qualitat possible al producte final
  • Conectivitat. Avui en dia són molts els aparells i equips que funcionen sense cables. Per això, és important comptar amb equips que ens permetin treballar amb xarxes wifi, dispositius mòbils o plataformes de cloud computin, per tal de facilitar i agilitzar la feina.

Empreses amb un gran volum de treballa o amb necessitats d’impressió molt específiques es poden beneficiar del servei de rènting d’impressores digitals d’alta producció per poder portar a terme la feina amb el major rendiment, efectivitat i rapidesa possible.

Què és el rènting d’impressores?

Comptar amb una impressora d’alta producció implica fer una gran inversió inicial i de manteniment que moltes empreses no poden assumir, ja sigui pel cost o bé perquè necessiten renovar l’equip de manera habitual degut a les diferents necessitats del mercat. Per això, decidir-se pel rènting d’impressores és la millor solució. Amb un contracte de rènting, es paga per ús a més a més d’una petita quota de lloguer que també inclou el servei tècnic i el manteniment de l’equip.

A través del rènting d’impressores, l’empresa pot disposar d’una impressora d’última generació i totalment adaptada a les necessitats reals. El rènting d’impressores és una pràctica cada vegada més extensa entre tot tipus d’empreses que busquen millorar la seva eficiència amb un cost reduït.  

Quins avantatges té el rènting d’impressores d’alta producció?

  • No necessita d’inversió inicial
  • Pagament per ús
  • Manteniment i servei tècnic inclòs a la quota
  • Disponibilitat d’equips d’última generació
  • Flexibilitat per actualitzar els equips quan sigui necessari

En conclusió, el rènting d’impressores d’alta producció és totalment aconsellable per totes aquelles empreses que necessiten d’equips d’última generació per portar a terme treballs específics amb la millor qualitat. Guanya en eficiència, redueix costos i guanya una millor eficàcia amb el rènting d’impressores d’alta producció. Consulta’ns per saber-ne més!