Actualment i gràcies a la innovació tecnològica, ja es pot treballar remotament d’una manera còmode i eficaç. Cada cop són més les empreses que compten amb solucions tecnològiques adaptades totalment a les seves necessitats i que permeten als treballadors poder accedir fàcilment a les dades i prendre decisions ràpides en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Solucions digitals

Vivint en un entorn tan tecnològic i de constant evolució, les persones ens adaptem més ràpid i millor a les noves tecnologies i eines. Per això, cada vegada més empreses ofereixen als seus treballadors flexibilitat i mobilitat a l’hora de realitzar les seves tasques.

La tendència tecnològica ens porta cap a una digitalització de l’empresa i del lloc del treball. Tot i que encara queda camí per córrer, cada vegada són més les empreses que es recolzen en solucions informàtiques, aplicacions i noves tecnologies per tal de millorar els resultats de l’empresa.

AdCloud Global

Una d’aquestes solucions és AdCloud Global que permet allotjar tot el sistema informàtic de l’empresa al núvol. D’aquesta manera, els servidors i les aplicacions, passen a estar ubicats de l’oficina a una plataforma 100% disponible i sota unes fortes mesures de seguretat. També permet que els usuaris de l’empresa puguin accedir a un escriptori virtual totalment personalitzat en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu.

Docuware

D’altra banda, també podem destacar Docuware, un solució ideal per simplificar qualsevol feina relacionada amb documents i augmentar, així, l’eficiència de l’empresa. Podríem definir-lo com un arxivador central per a tot tipus de documents que permet tenir tota la informació disponible en tot moment i en qualsevol lloc. La facilitat de cerca i la ràpida recuperació de dades, són fonamentals per aconseguir la màxima eficiència a la feina i no perdre temps entre centenars de papers.

En resum, la tendència de les empreses és evolucionar digitalment cada vegada més i adoptar solucions innovadores que ajudin al seu bon desenvolupament.

Informa’t de como adoptar aquestes solucions tecnològiques, nosaltres t’ajudem amb el teu projecte!